Behandlingar och tjänster

Själsbehandling

700:-

Medialvägledning

700:-

Känslor och starka upplevelser kan sitta kvar på en djup nivå som påverkar dig utan att du är medveten om det. Eller så känner du att du fastnat och vill vidare. Kanske hamnar i samma mönster om och om igen.Tillsammans hjälps vi åt för att släppa det och låta livskrften flöda igen.

Under behandlingen använder jag min intuition och mitt mediumskap.Därför är varje behandling unik och olika.

En behandling börjar med ett kortare samtal och sen avslappnande massage med varma stenar och oljor anpassade till dig.Det kan vara healing, samtal eller annat som jag kanaliserar fram. 


Healing


Före ett vägledande samtal målar jag en själsbild som är med färger som jag ser i din energi.Du får den med dig efter mötet.

Under samtalet låter jag mig vara en kanal till den universella energin och förmedlar det som kommer till mig. 

Det kan vara nära och kära som inte finns i livet längre som vill förmedla budksap. Om din livssituation och vad du behöver just nu.

Det är alltid ljust och kärleksfullt under samtalet. Du får gärna spela in det kan vara bra att lyssna på efteråt och smälta informationen.

Här hittar du några exempel på bilder jag målar inför en sittning:

AuragraferMer info snart


Naprapatbehandling

700:-

Vi börjar alltid med ett samtal där du berättar vad du behöver hjälp med. Sen mjukar jag upp muskler och leder med massage och värmeinpackningar av lera.

Det kan vara manipulering, mobilisering, triggerpunktsbehandling eller akupunktur. Använder även skanlab bodywave vid behov.

" The world can only change from within" Eckhart Tolle

Återförsäljare av