Behandlingar och tjänster

Själsbehandling/ Healing

Känslor och starka upplevelser kan sitta kvar på en djup nivå som påverkar dig utan att du är medveten om det. Eller så känner du att du fastnat och vill vidare. Kanske hamnar i samma mönster om och om igen.Tillsammans hjälps vi åt för att släppa det och låta livskrften flöda igen.

Under behandlingen använder jag min intuition och mitt mediumskap.Därför är varje behandling unik och olika.Healing


Under en heling session försätter jag mig i ett avslappnat tillstånd och är en kanal för energi. Låter mig vägledas och följer den inre rösten .Använder de stora kristall pyramiderna som hänger över behandlingsbänken. Deras vibrationer går djupt in i kroppen och hjälper dig att komma i djup avslappning och en del upplever att de svävar iväg. 

Placerar olika kristaller på kroppen om det är det som behövs eller använder olika oljor . Varje behandling är unik och det kan ibalnd vara en helt tyst behandling och ibland kanaliseras det som jag ska förmedla till dig. 


När du bokar så står det själsbehandling. Vi pratar alltid en stund före och följer det som känns rätt för dig just nu.


Varmt välkommen 


Medialvägledning

Före ett vägledande samtal målar jag en själsbild som är med färger som jag ser i din energi.Du får den med dig efter mötet.

Under samtalet låter jag mig vara en kanal till den universella energin och förmedlar det som kommer till mig. 

Det kan vara nära och kära som inte finns i livet längre som vill förmedla budksap. Om din livssituation och vad du behöver just nu.

Det är alltid ljust och kärleksfullt under samtalet. Du får gärna spela in det kan vara bra att lyssna på efteråt och smälta informationen.

Här hittar du några exempel på bilder jag målar inför en sittning:

Auragrafer


Går just nu utbildning till Dödsdoula®  

vid DödsDoulan i Skandinavien


Har tagit en paus från Naprapatbehandlingar som inte går att boka just nu.

" The world can only change from within" Eckhart Tolle

Återförsäljare av