Om Angelica

När jag var barn följde jag med mina föräldrar på Hälsohem  när mamma jobbade och somrarna var vi ofta på Martinus center Klint. 

Pappa var entreprenör och hade grossistfirma i hälsokost där han levererade till stockholms alla hälsokostbutiker. Andlighet och spiritualism var en naturligt och något jag trodde att alla hade. 

Min mamma lämnade jordelivet en vecka efter min 18 års dag då hade hon redan talat om det för mig ett par år tidigare.Men det var inget jag förstod då.

Allt satte fart då och jag såg och upplevde saker väldigt starkt. Började i en medial utvecklingscirkel som 18 åring .Men livet och även mitt motstånd och rädsla gjorde att jag försökte gå andra vägar. Göra det som jag trodde att andra ville att jag skulle göra och inte vad mitt hjärta sa till mig. 


Utbildade mig till Naprapat och började känna mer och mer under behandlingarna. Kunde höra och förnimma det som låg bakom orsaken till smärtan de sökte för. Tog upp meditationen igen och började kurser personlig och medial utvekling. Har de senaste 20 åren fortsatt den resan och åkt många gånger till Arthur Findlay college i England som varit som ett andra hem med likasinnade. 

Har sedan många år hållit kurser och cirklar i meditation, intuition och mediumutveckling. Det är ett stor glädje att få vara med på andras resa i livet och känna deras glädje. 

Sen april 2019 driver jag Andrummet mitt i centrala Norrtälje. Där finns det flera olika terapeuter som alla jobbar med kropp och själ.

 

Varmt  välkommen 

Angelica"When you live guided by intuition rather

than thought, your life dances like writing on water, fresh and untraceable"

Mooji